Volg een geboortefotografie workshop met Eva Rose! Internationaal geboortefotograaf Eva Rose uit Noorwegen geeft op zaterdag 24 oktober 2020 voor het eerst een workshop in Nederland. Dat doet ze in de gloednieuwe daglichtstudio van Pure Life Geboortefotografie! Het toegangsbewijs voor de workshop geboortefotografie koop je direct in onze webshop.

EVA ROSE – WORKSHOP GEBOORTEFOTOGRAFIE 24 OCT. 2020

BIRTHPHOTOGRAPHY & AN INTRODUCTION TO DOULA PRACTISE

MAXIMUM OF 10 ATTENDEES – REGISTRATION OPEN

Workshop geboortefotografie – het verhaal van Eva Rose

Sinds haar derde levensjaar loopt Eva Rose al met een camera in haar handen. Op haar zevende was ze aanwezig bij de geboorte van haar zusje. Dat moment maakte zoveel in haar los dat ze vanaf toen wist dat ze geboortes wilden fotograferen. Inmiddels is deze passie uitgegroeid tot een missie waarin ze kennis op het gebied van baren en verloskunde in verschillende culturen en nationaliteiten wil delen. Met het delen van deze kennis wil ze ouders laten zien dat het baren van een kind niet alleen maar geassocieerd hoeft te worden met pijn. Dat het niet de meest pijnlijke ervaring is die ene vrouw kan meemaken, maar ook zo bijzonder en mooi.

De W.H.O. (World Health Organization) heeft het jaar 2020 uitgeroepen tot het jaar van de verpleegkundige en verloskundige. Hierop besloot Eva haar huis te verkopen en te starten met haar Tour Around The World. Vanwege de huidige virussituatie heeft ze haar tour tijdelijk moeten staken, maar langzaam is ze de bijzondere reis weer aan het hervatten. Deze tour heeft als doel om geïnteresseerden alles te leren op het gebied van geboortes in verschillende landen en culturen. Eva is naast een gerespecteerd geboortefotograaf en doula, vooral een enorme vakvrouw met een verhaal en en een missie. Daarom is Pure Life Geboortefotografie ook intens blij dat zij deze workshop geboortefotografie mag organiseren!

Voor wie is deze workshop geboortefotografie met Eva Rose?

De workshop is gemaakt voor iedereen die meer wil weten over het werk van een doula en geboortefotograaf. Deze workshop wordt in Noorwegen ook door zorgprofesionals gevolgd die regelmatig gevraagd worden een geboorte te fotograferen. Het kan je helpen je werk als geboortefotograaf verder te ontwikkelen, maar ook als eerste stap naar dit mooie vak. Tijdens de geboortefotografie workshop leer je om op een hele mooie manier een positieve bijdrage voor de aanstaande ouders bij de bevalling te leveren. En daarnaast is het natuurlijk ook een unieke kans om een hele dag door te brengen met zo’n geweldige fotograaf als Eva Rose.

Het is niet noodzakelijk een professionele camera in je bezit te hebben om deze workshop geboortefotografie te volgen. Eva Rose laat je namelijk ook zien welke bijzondere foto’s je kan maken met een normale fotocamera of zelfs een smartphone.

Wanneer wordt de workshop gegeven?

De geboortefotografie workshop wordt gehouden in de studio van Pure Life Geboortefotografie aan de Lindelaan 10 te Valkenburg aan de Geul (Z-L). We ontvangen je op 24 oktober 2020 graag om 09:30 uur en we sluiten de dag af met een gezamenlijk diner rond 18:30 uur.

De inhoud van de workshop

Eva deelt niet alleen veel over haar ervaring als geboortefotograaf en doula, maar ze leert je ook heel veel over de technische aspecten van fotografie. Daarnaast laat ze je haar werkwijze zien en vertelt ze je met welk materialen zij een geboorte vastlegt. Aan het einde van de workshop heb je niet alleen geleerd hoe je mooi een geboorte vastlegt, maar vooral hoe je een prachtig verhaal vertelt.

Na de lunch gaan we in op het werk van een doula en laat Eva veel van haar werk en de waarde hiervan tijdens een geboorte laten zien. Ook gaan we aan de slag met het fotograferen van een geboorte. We spelen een geboorte na waarin jullie als cursisten mogen fotograferen en Eva haar werk als doula in de praktijk zal laten zien. Hoe ondersteunt ze de partner om een goede steun te kunnen zijn voor de barende vrouw?

Na afloop van deze nagespeelde geboorte zal Eva met jullie het proces nalopen en eventuele vragen beantwoorden. Ook wordt er aandacht besteed aan jouw rol als geboortefotograaf naast de zorgprofessional. Wat zijn de do’s en dont’s?

fotografie workshop Eva RoseDe kosten van de geboortefotografie workshop met Eva Rose

De prijs voor deze geheel verzorgde dag is € 425,- incl. btw. De prijs is inclusief drank, snacks, lunch, diner en parkeerkosten.

Indien de workshop door eventueel aangescherpte regelgeving van Covid-19 geen doorgang kan hebben ontvang je de betaling binnen drie werkdagen retour op je bankrekening.

Het toegangsbewijs voor de workshop geboortefotografie met Eva Rose koop je in onze webshop.