Vanaf december 2015 biedt LEEF! Praktijk voor ouder en kind in samenwerking met Pure Life Geboortefotografie een heel mooi en origineel (cadeau)pakket aan. Voor a.s. mama’s in spee die zich optimaal willen voorbereiden op de geboorte van hun kindje. Een uniek pakket voor de a.s. mama waar we heel trots op zijn.

Zwangerschapsyoga & mini zwangerschapsreportage

In dit pakket staat de zwangerschap en de voorbereiding op de komst van jullie kindje centraal.

Zo leer je in de 10 zwangerschapsyoga lessen verschillende ontspanningstechnieken die de geboorte ten gunste komen, maar staat tevens de zwangerschapsbeleving, het behouden van kracht & souplesse en het contact met je baby centraal.

Tijdens 2 informatie avonden zijn tevens de partners van harte uitgenodigd om samen de voorbereiding op de geboorte te optimaliseren. Bij aanmelding neemt Danielle Laheij eigenaresse van praktijk LEEF! binnen drie werkdagen contact met je op om samen de startdatum van je zwangerschapsyoga in te plannen. Wil je meer weten over praktijk LEEF! klik dan hier voor zwangerschapsyoga informatie van praktijk LEEF!

De bijzondere periode van je zwangerschap leggen we in dit pakket vast met een minireportage waarbij de 5 digitale bestanden ontvangt. Het tijdstip en de locatie van deze reportage stemmen we samen af.
De prijs van dit pakket bedraagt inclusief zwangerschapsbegeleiding en mini-zwangerschapsreportage Eur 250,-

Aanmelden

Zwangerschapsyoga