Zwangerschapsreportage Limburg

Afgelopen week mocht ik een zwangerschapsreportage maken voor Marlou en haar zwangerschap in het mooie Limburg vastleggen. We hebben een tweetal reportages gemaakt en bij beide reportages  moest ze huilen van dankbaarheid. Emotioneel dat ze toch nog de laatste momenten van haar zwangerschap kon vastleggen en de sfeer zo fijn was.

Na de felicitaties van alle lieve mensen om je heen zul je vaak in de omgeving horen: “Geniet ervan”. Een zwangerschap gaat zo snel voorbij en zeker in een tijd als nu zou deze periode zomaar gevuld gevuld kunnen worden met zorgen.

TIPS OM MEER TE GENIETEN VAN JE ZWANGERSCHAP

We delen graag een paar tips met je die je kunnen helpen extra te genieten.

  1. RUST

Naarmate je zwangerschap vordert heb je meer behoefte aan rust. Voel je niet schuldig als je een extra half uurtje op de bank gaat liggen. In negen maanden tijd groeit in jouw buik en onder jouw hart een nieuw leven. Je omgeving kan je helpen om voor jou te zorgen maar hij bent de enige die goed voor je kindje kan zorgen. Extra rust in de zwangerschap verlaagt ook het risico op kraamtranen die net wat langer duren dan je zou verwachten.

Gooi die benen omhoog, geniet van de zon die we de komende dagen weer mogen krijgen. De rust die je nu neemt pakt niemand je meer af.

Wist je trouwens dat in de eerste zonnestralen in de vroege ochtend de meeste geluksvitaminen zitten?

2. ZWANGERSCHAPSYOGA

Hoewel we nog even moeten wachten op deze lessen op een locatie zijn er genoeg online trainingen te volgen.

Zwangerschapsyoga kan je helpen te leren luisteren naar je lichaam, signalen op te pakken en aandacht te hebben voor je lichaam en geest.

Het kan je helpen om je bewust te worden van wat je energie geeft en in balans te blijven (komen).

Kijk gerust eens naar de FB pagina van Yoga praktijk LEEF waar Daniëlle verschillende online filmpjes laat zien met oefeningen die je vanuit thuis kunt doen. https:https://www.facebook.com/praktijkleef.nu/

3. LAAT JE HELPEN

Biedt een vriendin of familielid aan om je oudste kindje(s) even mee te nemen zodat jij iets voor jezelf kunt doen? Wanneer je het aanneemt maak je twee mensen heel gelukkig. Biedt iemand aan lekker voor je te koken, je huis nog een keer schoon te maken of boodschappen te doen geniet ervan. Er komen nog héél veel momenten dat je het allemaal zelf kunt (moet) doen.

4. ZWANGERSCHAPSREPORTAGE

Afgelopen week mocht ik Marlou fotograferen en haar zwangerschap vastleggen. We hebben een tweetal reportages gemaakt en bij beide reportages  moest ze huilen van dankbaarheid. Emotioneel dat ze toch nog de laatste momenten van haar zwangerschap kon vastleggen en de sfeer zo fijn was. Een zwangerschapsreportage staat bij ons volledig in het teken van jullie. We fotograferen jullie zoals jullie zijn en geloof me natuurlijke emoties maken iedereen zo mooi dus onzekerheid is helemaal niet nodig. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op we maken graag kennis met je. Bekijk gerust een deel van de zwangerschapsreportage van Marlou & Jens

Liefs Diede & Mirjam

Ook een geboorte fotograaf bij jouw bevalling?

Meer informatie over geboortefotografie:

Verder lezen:

error: Deze content is beveiligd