zwangerschapsreportage-zwangerschapsshoot-zonsondergang-pure-life-geboortefotografie

Zwangerschapsfoto laten maken

Een zwangerschapsfoto is een schitterend aandenken dat je voor altijd hebt aan deze speciale periode. Je zal er nog vaak naar kijken dus laat dit unieke moment vastleggen door een professionele fotograaf voor het beste resultaat. Meestal wordt de periode tussen week 33-36 aangeraden voor de fotoshoot omdat de buik dan mooi rond gevormd is en nog niet zwaar aanvoelt. Het is ook de periode waarin je je vaak prettig voelt omdat het trimester van moeheid en misselijkheid dan veelal voorbij is. En in de latere weken kan de buik wat meer gespannen voelen. Maar het gaat natuurlijk om een moment dat het jou uitkomt en waar jij jezelf goed bij voelt.

Locatie zwangerschapsfoto laten maken

Je kiest zelf de locatie van de fotoshoot. Je kunt de zwangerschapsfoto’s laten maken waar je woont, waar je bent opgegroeid of in een natuurlijke omgeving, wat jij wilt. Ik kan binnen een straal van 35km langskomen, ligt de locatie verder dan reken ik € 0,35/km. Kleed je voor de shoot in iets wat je mooi vindt en waar je buik ook goed uitkomt, dat maakt de foto nog krachtiger. Probeer niet te drukke prints te dragen zodat de aandacht vooral naar de buik gaat. Een blote buik is uiteraard ook mogelijk. Aangezien ik al vele shoots heb gedaan op verschillende locaties, kan ik je ook tips geven wat wel en niet werkt op een bepaalde locatie wat betreft kleding en accessoires.

Unieke zwangerschapsfoto maken

Het is voor mij een voorrecht om ouders te fotograferen tijdens de speciale momenten van zwangerschap en geboorte. Als moeder heb ik hetzelfde meegemaakt en ondanks dat ik deze momenten al vele malen voor mijn lens heb gehad, is elke shoot weer uniek en resulteert het ook weer in unieke foto’s. Met mijn foto’s wil ik de natuurlijke emoties vangen en die op een pure wijze via het beeld tonen. Dat mijn aanpak aanslaat, blijkt uit de vele hartverwarmende recensies die ik heb mogen ontvangen en het feit dat ik al drie jaar op rij de meest geboekte geboortefotograaf ben. Naast een zwangerschapsfoto maken kan ik ook geboortereportages en newborn fotoshoots verzorgen. Neem gerust contact op voor alle mogelijkheden. Volg mij ook op Facebook om nieuwe voorbeelden van mijn werk te zien.

error: Deze content is beveiligd