Zwangerschapsfotografie
Het klinkt lang maar de 9 maanden zwangerschap lijken toch voorbij te vliegen. Je zit natuurlijk vol spanning en verwachtingen en er dienen nogal wat zaken geregeld te worden voor wanneer de kleine uiteindelijk ter wereld komt. Boek een ontspannen zwangerschapsfotoshoot zodat je niet alleen van dat moment geniet maar ook schitterende foto’s hebt die recht doe aan de unieke periode en emoties die je meemaakt. Ik werk als zwangerschapsfotograaf vanuit Heerlen en kan op locatie (binnen 35 km, daarbuiten €0,35/km) een mooie fotoshoot komen verzorgen. Na afloop heb jij dan 20 schitterende hoge resolutie foto’s (op een USB-stick in hoogwaardige cadeauverpakking) waarop je met warme gevoelens kunt terugkijken.

Beste tijd zwangerschapsfotoshoot op locatie
Zoals je wellicht al weet, is de beste periode voor een zwangerschapsreportage tussen de 33ste en 36ste week. Dit omdat jouw buik dan mooi rond gevormd is door de grootte van jouw kindje op dat moment. Ook voel je je als aanstaande moeder vaak het prettigst omdat er nog weinig spanning op de buik zit en het trimester van moeheid en misselijkheid grotendeels achter je ligt. Het is uiteraard aan jou. Komt een andere periode beter uit dan is dat geen enkel probleem. Het gaat erom dat jij je er het prettigst bij voelt zodat ik een stralend portret van je kan maken tijdens de zwangerschapsfotografie.

Boeken zwangerschapsfotograaf
Laat ook de herinnering aan jouw zwangerschapsperiode op een professionele manier vereeuwigen. Dit unieke aandenken zorgt ervoor dat je telkens weer met warme gevoelens kunt terug denken aan deze speciale tijd. Als fotograaf werk ik al vele jaren in de geboortefotografie. Naast de zwangerschap verzorg ik ook geboortereportages en newborn shoots. In de loop der tijd ben ik uitgegroeid tot de meest geboekte geboortefotograaf van 2016,2017 en 2018. Daarnaast werk ik als vaste fotograaf voor Ouders van Nu en, niet geheel onbelangrijk, ik ben zelf ook moeder. Hierdoor heb ik niet alleen de technische vaardigheden in huis maar kan ik mij ook goed verplaatsen in de emoties van de moeder. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. Volg mij ook op Facebook om nieuwe voorbeelden van mijn werk te zien zodat je een goede indruk krijgt van wat ik doe.

Prijzen
De prijs is afhankelijk van een spontane bevalling, een geplande inleiding of keizersnede.

€895,00

Waar: Thuis of in het ziekenhuis

€750,00
€ 700

Waar: Thuis of in het ziekenhuis in een straal van 2 uur rijden vanaf Zuid-Limburg