Op zoek naar ervaren fotografen op gebied van zwangerschapsfotografie in Limburg? Pure Life Geboortefotografie verzorgt regelmatig de mooiste zwangerschapsshoots waarbij puurheid en liefde centraal staan. Diede en Mirjam zijn allebei zeer ervaren geboorte- en zwangerschapsfotografen en zorgen ervoor dat je, ook ver na de bevalling, met liefde terugkijkt naar de foto’s die zijn geschoten tijdens de zwangerschap. De negen maanden van je zwangerschap lijken soms een eeuwigheid te duren, maar ze zijn tegelijkertijd weer zo voorbij. Je zit vol spanning en kan niet wachten om je baby te ontmoeten. Wanneer wordt hij of zij nou eindelijk geboren? Met zwangerschapsfotografie zorg je ervoor dat je deze prachtige, enerverende en intensieve periode op een bijzondere wijze kan vastleggen.

Zwangerschapsfotografie in Limburg

Wij, Mirjam en Diede, werken als zwangerschapsfotograaf vanuit Heerlen en kunnen bij jou thuis of juist ergens op locatie (binnen 35 km, daarbuiten €0,35/km) een mooie fotoshoot verzorgen. Tijdens de zwangerschapsfotografie wordt veel aandacht besteed aan de puurheid van jouw zwangerschap. Jij en je prachtige ronde buik staan centraal. Na afloop heb jij 20 schitterende hoge resolutie foto’s (op een USB-stick in hoogwaardige cadeauverpakking).

Wanneer wanneer plan je een zwangerschapsshoot in Limburg?

De beste periode voor een zwangerschapsreportage is tussen de 33ste en 36ste week. Dit omdat jouw buik dan mooi rond gevormd is door de grootte van jouw kindje op dat moment. Ook voel je je als aanstaande moeder vaak het prettigst, omdat er nog weinig spanning op de buik zit en het trimester van moeheid en misselijkheid grotendeels achter je ligt. Maar het is uiteraard aan jou. Komt een andere periode beter uit, dan is dat geen enkel probleem. Het gaat erom dat jij je prettig voelt, zodat wij een stralend portret van je kunnen maken tijdens de zwangerschapsfotografie.

Wil je een zwangerschapsfotograaf boeken? 

Laat de herinnering aan jouw zwangerschapsperiode op een professionele manier vereeuwigen. Dit unieke aandenken zorgt ervoor dat je telkens weer met warme gevoelens kunt terugdenken aan deze speciale tijd. Als zwangerschapfotograaf werken wij al vele jaren in de geboortefotografie. Naast de zwangerschap verzorgen wij ook geboortereportages en newborn shoots. In de loop der tijd zijn we uitgegroeid tot de meest geboekte geboortefotograaf van 2016, 2017 en 2018. Daarnaast werkt Mirjam als vaste fotograaf voor Ouders van Nu. Wij, Mirjam en Diede, zijn allebei zelf ook moeder. Hierdoor hebben wij niet alleen de technische vaardigheden in huis, maar kunnen we ons ook goed verplaatsen in de emoties van de moeder. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken voor zwangerschapsfotografie in Limburg en volg Pure Life Geboortefotografie op Facebook om de mooiste foto’s voorbij te zien komen.

Maak meteen een afspraak

Ik plan graag een vrijblijvende kennismakingsafspraak met jullie in om jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Aanvraag formulier fotoshoot

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.