Zwangerschapsreportage-Maastricht-Pure-Life-Geboortefotografie

Zwangerschapsfotografie

Ben je in blijde verwachting? Van harte gefeliciteerd met dit prachtige wonder! Je mag nu gaan genieten van het nieuwe leven in je buik, het shoppen van kleertjes en de eerste schopjes. En het is ook het juiste moment om na te denken over zwangerschapsfotografie! Wil jouw prachtige, groeiende buik vast laten leggen? Dan is zwangerschapsfotografie echt iets voor jou! 

Zwangerschapsfotografie

Het klinkt lang, maar de 9 maanden van jouw zwangerschap lijken toch voorbij te vliegen. Je zit vol spanning en verwachtingen en er moeten nogal wat zaken geregeld worden voordat de kleine uiteindelijk ter wereld komt.

Een van die dingen op jouw to-dolijst is ongetwijfeld een zwangerschapsshoot. De fotografen van Pure Life Geboortefotografie focussen zich niet alleen op geboortes, maar verzorgen ook regelmatig zwangerschapsfotografie. Boek een prachtige zwangerschapsreportage, zodat je niet alleen van dat moment geniet, maar ook schitterende foto’s hebt die recht doe aan de unieke periode en emoties die je  nu meemaakt.

Beste moment zwangerschapsfotoshoot

Wij raden je aan om een zwangerschapsfotoshoot tussen de 33ste en 36ste week in te plannen. Dit omdat jouw buik dan mooi rond gevormd is door de grootte van jouw kindje op dat moment. Ook voel je je als aanstaande moeder vaak het prettigst omdat er nog weinig spanning op de buik zit en het trimester van moeheid en misselijkheid grotendeels achter je ligt.

Maar het is uiteraard helemaal aan jou. Komt een andere periode beter uit, dan is dat geen enkel probleem. Het gaat erom dat jij je prettig voelt. Alleen dan kunnen wij namelijk een prachtige serie zwangerschapsfotografie  maken!

Boeken zwangerschapsfotograaf

Laat de herinnering aan jouw zwangere periode op een professionele manier vereeuwigen. Dit unieke aandenken zorgt ervoor dat je telkens weer met warme gevoelens kunt terug denken aan deze speciale tijd. Als fotograaf zijn wij al vele jaren werkzaam in de geboorte- en zwangerschapsfotografie. Wij weten als geen ander hoe het is om een zwangere dame voor de lens te hebben en doen er alles aan om jou op je gemak te stellen. We denken met je mee over poses, geven desgevraagd advies en zorgen er bovenal voor dat je foto's krijgt waar je nog jaren met liefde naar kijkt.

Mirjam werkt daarnaasst als geboortefotograaf voor Ouders van Nu en is zelf moeder. Hierdoor heeft zij niet alleen de technische vaardigheden in huis, maar kan zij zich ook goed verplaatsen in de emoties van de aanstaande moeder.

zwangerschap
error: Deze content is beveiligd