Ben jij in blijde verwachting? Van harte gefeliciteerd! Er vindt een prachtig wonder plaats in je buik. Zwangerschapsfotografie is een geweldige manier om deze prachtige en bijzondere periode vast te leggen. Wij, Mirjam en Diede van Pure Life Geboortefotografie, doen dit met liefde voor je.

Wat is zwangerschapsfotografie?

Een zwangerschap vliegt voorbij. Zo heb je een positieve test in handen en voordat je het weet, is het einde alweer in zicht. Zwangerschapsfotografie zorgt ervoor dat je de prachtige bolle buik, verliefde blik in je ogen en die mooie zwangerschapsgloed voor altijd bij je kan dragen. De zwangerschapsfotograaf van Pure Life Geboortefotografie weet dit namelijk als geen ander vast te leggen. 

Tijdens zwangerschapsfotografie ligt de focus echt op het zo mooi en puur mogelijk in beeld brengen van jouw zwangerschap. Wij zorgen ervoor dat jij, ook in de jaren na je zwangerschap, met veel liefde en warme gevoelens terugdenkt aan het fotomoment.

Wanneer plan je zwangerschapsfotografie? 

Uiteraard mag je helemaal zelf bepalen wanneer het juiste moment is om een zwangerschapshoot in te plannen. Zelf adviseren wij altijd om de reportage tussen de 33ste en 36ste week te houden, aangezien je buik dan mooi gevormd is door je kindje en de meeste aanstaande moeders zich dan op hun best voelen. Maar het is natuurlijk aan jou en je partner om te bepalen wanneer jij graag voor de camera verschijnt. 

Zwangerschapsshoot door Pure Life Geboortefotografie

Bij Pure Life Geboortefotografie staat de band tussen de moeder (en eventueel partner) en het kind centraal. Dit zie je ook terug in de zwangerschapsreportage. Wij maken zo min mogelijk gebruik van accessoires, waardoor de puurheid en schoonheid van de foto afspat. Heb jij een bijzondere accessoire die je graag gebruikt? Dan mag je dat natuurlijk altijd aan de zwangerschapsreportage doorgeven. 

Prijs: € 250,00
Duur: ca. 2 uur
Plaats: Thuis of op locatie

Inclusief

  • Inclusief 20 foto’s digitaal aangeleverd op hoge resolutie
  • Reistijd binnen een straal van 35 km vanaf Heerlen, daarbuiten € 0,35/ km.
  • USB in hoogwaardige kado-verpakking
  • Mobile Gallery App om je foto’s te kunnen downloaden op je telefoon

Exclusief

  • Nabestellingen/ fotoalbum
  • Parkeerkosten

Maak meteen een afspraak

Ik plan graag een vrijblijvende kennismakingsafspraak met jullie in om jullie wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Aanvraag formulier fotoshoot

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.