Zwangerschapsreportage – Follow us to Ibiza – Deel 1

Het begon tijdens het intakegesprek voor de geboortereportage. We kwamen op het onderwerp Ibiza en ik vertelde dat ik daar meerdere keren ben geweest om foto’s te maken voor ouders. Een aantal dagen later gaat mijn telefoon, het is Jelle. Na maanden van verbouwen en drukte wil hij Nicole graag met een heel speciaal cadeau verrassen, een zwangerschapsreportage op Ibiza.

Vliegen met 35 weken

Bij het thuisfront sloeg de paniek om, vliegen met 35 weken?? Na goedkeuring van de gynaecoloog en in de wetenschap dat in Ibiza alles ook prima geregeld is vertrokken we op vrijdag 17 september jl. naar Ibiza. Eerder die dag moet ik zelf nog in Alicante zijn dus mijn vlucht gaat in de ochtend al vanuit Maastricht naar Alicante IN M’N EENTJE (doodeng). Jelle en Nicole komen als eerste aan in Casa Amore. Dit unieke plekje had ik al jaren op het oog, maar steeds kwam er iets tussen. De brochure beloofde veel goeds, het contact was super en eenmaal aangekomen in de Casa was het adembenemend mooi. Thuis hebben de kids het enorm naar hun zin met lieve vrienden die in ons huis zijn.

Omdat onze vlucht pas laat in de avond aankwam vanuit Alicante naar Maastricht hadden we al gezegd: “Geniet, wacht niet op ons het wordt laat”.

Wanneer we iets voor 00:00 uur aankomen staan Nicole en Jelle al klaar om ons te ontvangen, zo leuk! Compleet onder de indruk van hun kamer met luxe badkamer en een enorm groot dakterras. Nicole zegt: “Ik schaam me bijna, zo mooi en zo ruim”. En dat was nu net de bedoeling voor hun laatste vakantie met z’n 2’tjes, en schamen is natuurlijk helemaal niet nodig!

De volgende morgen staan we op met volle zon en een ontbijt waar je stil van valt. De casa heeft ieder seizoen 2 meisjes vanuit Nederland die samen met hun het avontuur voor het seizoen aangaan. Nou deze 2 meiden waren echt goud. De lekkerste quiche, pannenkoekjes, sapjes, echt zo heerlijk en iedere ochtend anders.

Al snel merken we en vooral Nicole waarom het ritme in Ibiza toch iets rustiger is in Nederland. Het accent ligt op genieten van elkaar en de temperatuur zorgt er ook wel voor dat je iets langzamer wordt hi hi. Ongeveer ieder half uur vraagt er wel iemand aan Nicole: “Gaat het nog”, maar ze bikkelt door en geniet van alles.

zwangerschapsfotografie-pure-life-geboortefotografie-zwangerscha-zwangerschapsshoot

De eerste locatie van de zwangerschapsreportage op Ibiza

Als eerste gaan we naar Atzaro, de plek waar ik al ZO vaak geweest ben maar het blijft leuk. Nicole en ik vinden het feit dat Wendy van Dijk hier getrouwd is heel interessant, terwijl de mannen ons aankijken van: “Oke..” We lopen het terrein op en ook vandaag is er een bruiloft. Niet veel later komt ene prachtig bruidje langslopen, op de achtergrond horen we de meest leuke en zomerse muziek die je je kunt bedenken. Hoe graag we direct meedansen om nu weddingcrashers te worden gaat toch NET iets te ver. Zeker als je weet wat deze locatie kost! We besluiten ene dag later terug te gaan, gaan naar de stad en beginnen onze lunch.

Terug in het huis gaat het alweer richting zonsondergang en maken we bij het huis de eerste zonsondergang foto’s. Dit is echt genieten, vooral wanneer Nicole de eerste resultaten ziet en aan het thuisfront al iets kan laten zien.

Op aanraden van de eigenaars van Casa Amore gaan we iets verder in de straat eten. Waar we dan terechtkomen is net ene sprookje. Buiten in een grote tuin, tussen de bomen staan overal tafeltjes. Terwijl we moe aan tafel zitten en met het uur minder spraakzaam worden, op de mannen na, kijken we onze ogen uit naar al die leuke mensen om ons heen. Het Spaanse temperament, mooi aangekleed een prachtige ambiance… Dit is nu al zo geslaagd en doodmoe vallen we de eerste nacht in slaap…

Morgenavond nemen we jullie mee naar onze volgende dag op Ibiza, we gaan fotograferen op één van de meest bekende plekjes van Ibiza. Volg ons morgenavond weer en we nemen je mee met de volgende shoots.

Ook een geboorte fotograaf bij jouw bevalling?

Meer informatie over geboortefotografie:

Verder lezen:

error: Deze content is beveiligd