Zwangerschapsreportage – Follow us to Ibiza – Deel 2

Zondagmorgen in Casa Amore… Weer worden we verrast door een heerlijk ontbijt.
Vandaag hebben we zoveel plannen dat we eigenlijk al weten dat gaat nooit lukken in één dag…. En ineens komt het besef dat als Nicole de volgende dag positief test ze niet mag vliegen. Nu zijn een paar extra dagen natuurlijk geen probleem maar dat zou ook betekenen dat ze in Ibiza zal moeten bevallen. Vliegen met 36 weken is namelijk niet meer toegestaan, hoewel niemand naar de fit to fly verklaring heeft gevraagd. Moet ze straks bevallen op Ibiza?

Bevallen op Ibiza?

Daar hadden we nu net nog niet aan gedacht…. Gelukkig heeft ze geen enkele voortekenen en stel.. tja haar geboortefotograaf heeft ze in ieder geval al bij zich 😉  Maar toch… het is geen fijn idee om hier, zonder haar dreamteam te gaan bevallen. In een veel te langzaam tempo gaan we de dag beginnen en starten weer bij de mooie plek waar we een dag eerder liever geen weddingcrashers wilden zijn. Nu is hier gelukkig geen bruiloft aan de gang.

Ondertussen blijft m’n telefoon maar gaan met berichtjes uit Nederland. Iedereen leeft mee, lijkt ons avontuur te volgen en in de komende dagen blijken er nog heel wat bekenden op Ibiza aan te komen.
Deze plek bij Atzaro is zo mooi dat we gewoon even moeten blijven zitten en genieten van het uitzicht. Prachtige lange tafels met lange witte tafelkleden, verse bloemen, de mooiste glazen. Genieten!

De tweede dag van de zwangerschapsreportage

De tijd gaat hier zo snel, voor we het weten is het al tegen vier uur. Stiekem zijn we door de omgeving, de warmte en de fijne sfeer helemaal brak en ontspannen. Gelukkig hebben we een hoogzwangere mama bij ons die we dan ook regelmatig als excuus kunnen gebruiken dat ze nu ECHT even moet gaan rusten en wij ook.

Wanneer de avond bijna valt gaan we naar Sunset Ashram. Wanneer je naar Ibiza gaat is dit echt een aanrader. De mooiste zonsondergang en als een traditie gaat iedereen op het strand en de rotsen zitten om samen de zonsondergang te bekijken. Wanneer de zon ondergaat klapt iedereen en keer op keer maakt dat toch wel indruk. Ondanks dat het er erg druk is bij zonsondergang en het een uitdaging is om je auto te parkeren (en terug te vinden) is dit echt de moeite waard.

Het is zo mooi om te zien dat onze mooie mama inmiddels helemaal gewend is aan het fotograferen en stiekem zie ik ze beide genieten. In het restaurant wat uitkijkt op de zonsondergang en de zee krijg je de lekkerste sushi.  Alleen minutenlang naar de zee te kijken vanuit dit punt is de moeite al waard. Na zonsondergang zoekt iedereen de gezelligheid in het restaurant en wordt het strand weer mooi leeg. De lucht is ongelofelijk mooi warm nog en het liefst loop ik direct door naar het strand. Nicole kan echter niet meer en na een paar blikken weten we … het is tijd om te eten.  Ik kan het niet late en probeer toch nog:’ zullen we toch nog even…’ Maar bij de blik van Nicole schieten we al in de lach. Het is écht tijd om te eten.

Een succesvolle afsluiting

Weer denken we, waar blijft die tijd! Het is al ruim 21:00 uur geweest wanneer we op zoek gaan naar een restaurant. We hebben het lokale pizzeria waar vooral veel locals eten of kunnen kiezen om zelf op avontuur te gaan. Het wordt dat laatste. Met ons kleine autootje rijden we de bergen in. Met elke bocht krijgen de mannen steeds meer honger… We komen aan bij een restaurant en op de parkeerplaats moeten we al lachen. Het lijkt wel of we bij Moulin Rouge zijn aangekomen en wanneer blijkt dat het ook de bedoeling is om verkleed te gaan haken we toch maar af.

Om 22:30 uur komen we toch aan bij het pizzeria. Wanneer we nog 15 minuten op een tafel mogen wachten en Nicole’s voeten het nu echt niet leuk meer vinden denk ik even: “Ze gaat hier straks zitten en staat niet meer op”. Gelukkig de tafel is vrij, het eten is weer heerlijk en doodmoe komen we iets na 00:00 uur aan bij de villa…

Morgen nemen we jullie mee op alweer de laatste volle dag op Ibiza, de dag van de Covid-test, het gevecht met de Sushi en zo’n prachtige foto’s waarvan Nicole nooit dacht dit te durven maken en er trots op te kunnen zijn.
Ook vertellen we je dan of Nicole op Ibiza gaat bevallen of niet…

Tot morgenavond 21:00 uur en bedankt voor het volgen weer!

Ook een geboorte fotograaf bij jouw bevalling?

Meer informatie over geboortefotografie:

Verder lezen:

error: Deze content is beveiligd