Zwangerschapsreportage – Follow us to Ibiza – Deel 3

Maandagochtend, onze laatste volle dag in Ibiza. Deze begint gelukkig goed met een negatieve Covid-test voor Nicole. Hoewel we niet anders verwacht hadden ben je toch steeds zenuwachtig aan het wachten op dat resultaat. Gelukkig ze mag naar huis om thuis haar kleintje op de wereld te zetten. Wat een opluchting. Nu komt het moment van de waarheid. Durft Nicole haar droomfoto te laten maken…

De laatste reportage dag 

Nog steeds moe van de vorige dag besluiten we het onze laatste dag iets rustiger aan te doen. We gaan nog naar één hotspot locatie. Stiekem moet ik al lachen, want als ik met Nicole praat dan gaat ze al half in de houding staan van het fotograferen. Een gevalletje van iets teveel shoots in slechts een paar dagen hi hi.
Voorzichtig vertelt Nicole dat ze nog een paar foto’s zou willen hebben. Echt haar droomfoto’s. Maar ja.. zou ze over de onzekerheid kunnen stappen om foto’s te maken van haar buik. Wanneer ik haar verzeker dat dit echt mooi, stijlvol en integer zal zijn durft ze de uitdaging aan. Maar eerst gaan we na het ontbijt naar Amante Beach Club. Echt…. het uitzicht is hier zo ontzettend mooi. Het is wel een locatie van zien en gezien worden en je cocktail kost ongeveer net zoveel als een gemiddelde lunch. Toch willen we dit mooie plekje zien.
Langzaam lopen we de houten, stijle trap naar beneden naar het strand en dan komt Jelle’s fobie boven. Hij houdt absoluut niet van vieze voeten (hilarisch gewoon). Hij wil absoluut niet met z’n voeten in het zeewater, want stel je voor als die smurrie komt aan je voeten te zitten. Nou als ik dacht dat ik origineel was met mijn roltrappen fobie, dan heb ik deze nog niet gehoord…
De fobie is zelfs zo groot dat hij de “smurrie” ook niet kan zien aan Nicole haar voeten en hij vraagt echt of we dat kunnen weg shoppen. We moeten er zo om lachen en dat in combinatie met de sterke stroming in het water, een totaal oververmoeide mama… nee dit gaat het echt niet meer worden. Even later probeer ik een aantal foto’s te maken op de trap. Maar probeer maar eens met een buikje van 35 weken sierlijk om te draaien op een trap die iets naar achteren helt. Het zorgt in ieder geval voor heel wat tranen van het lachen. Aan de blik van Nicole zien we het is klaar en we gaan snel naar die heerlijke, maar veel te dure cocktails.

 

Nicole’s droomfoto’s… durft ze het

Wanneer we weer een beetje zijn bijgekomen is het al bijna het einde van de middag. We komen aan bij het huis en maken de foto’s die Nicole zo graag wilde hebben. Mooie en stijlvolle foto’s van haar zwangere buik. We gebruiken het prachtige dakterras bij de villa en de slaapkamer. De lichtinval is zo ontzettend mooi, dit is echt genieten en een stuk comfortabeler dan met je voeten vol vocht op rotskeien. Echt geen doen….
De laatste wens die we hebben voor deze reis is Sushi eten bij Ngai. Een bekende en hippe tent op Ibiza. Je zit buiten met live muziek en de kwaliteit van het eten is hier zo ontzettend goed. Alleen man….. wat een gedoe die stokjes. Schijnbaar ben ik nog één van die Nederlanders die eigenlijk nooit Sushi eet. Direct heb ik in de gaten dat je dit inderdaad niet moet gaan eten op je eerste date. Met gemak zie ik Jelle en Nicole eten met die krengen, terwijl ik ondertussen honger heb en kramp in m’n vingers. En wanneer ik dan zo’n stukje te pakken heb vliegt de sojasaus me ook nog om de oren. Wat een HEL! Maar lekker dat het is! Ze genieten van mijn gestuntel, maar wanneer iemand vraagt: “Zullen we gewoon bestek voor je vragen” heb ik het redelijk gehad… maar lekker is het wel 🙂
We kijken terug op een succesvolle Ibiza reis met prachtige foto’s. Een cadeau om niet te vergeten.
We hopen dat jullie het leuk vonden deze driedelige blog en onze hotspots te lezen en de mooie foto’s van dit prachtige stel te bewonderen. Sorry voor iedereen die ook op het eiland was en die we niet konden opzoeken. De tijd was gewoon te kort maar wat hebben we genoten. En onze zwangere mama moet nodig naar huis om bij te komen, genieten van de foto’s en haar kleintje nog een paar weekjes te laten groeien.

Ook een geboorte fotograaf bij jouw bevalling?

Meer informatie over geboortefotografie:

Verder lezen:

error: Deze content is beveiligd