Zwangerschapsreportage Limburg – Zonsondergang

Ook tijdens hun derde zwangerschap besloten Judith & Thijs deze bijzondere periode te laten vastleggen met een zwangerschapsreportage. De natuur in Limburg geeft je soms het gevoel dat je in Zuid-Frankrijk bent. Een ideale plek voor een zwangerschapsreportage wanneer je een keer iets anders wil.

Vanwege de enorme hitte op de dag van de reportage hebben we gewacht tot na 20:00 uur. Normaal liggen de kinderen al in bed om deze tijd maar wat hebben ze genoten. Voor Judith was dit een extra speciale avond omdat haar zwangerschap alles behalve makkelijk gaat. Het valt niet mee om als hardwerkende mama nu heel wat uren rust te moeten nemen.

Gelukkig doet hun kindje het goed maar door de ligging van het kindje heeft Judith dagelijks pijn en wordt ze streng in de gaten gehouden. Ze straalt op de foto’s maar om deze shoot te kunnen doen moet ze minimaal 2 dagen volledige rust houden.

De kinderen genieten van de reportage en niets is ze teveel. Heerlijk als kinderen zo genieten van foto’s maken. Bij een zwangerschapsreportage betrekken we altijd je partner en eventuele oudere kindjes. We nemen ruim twee uur de tijd en jullie staan centraal. Vooral bij een tweede, derde of misschien wel vierde kindje gaat de tijd zo snel. Tijdens de zwangerschap verdeel je je aandacht tussen je gezin, werk en een nieuw leven. Even tijd voor jullie en stilstaan bij dit nieuwe leven. Zonsondergang is heel geschikt voor een zwangerschapsreportage. De warme avondzon geeft een mooie gloed die voor extra warmte en sfeer zorgt.

Lieve Judith & Thijs  wat zijn we blij dat we dit voor jullie hebben kunnen vastleggen. Momenten om te koesteren. Met deze preview laten we jullie meegenieten van deze bijzondere avond. Een avond die deze mooie periode voor altijd zal vastleggen.

 

“Leven is herinneringen bewaren voor later, om ze dan keer op keer te herbeleven”

 

Ook een geboorte fotograaf bij jouw bevalling?

Meer informatie over geboortefotografie:

Verder lezen:

error: Deze content is beveiligd